Logo Loading

Forum

892 Bayern Munchen ...
 
Notifications
Clear all
892 Bayern Munchen Tröja Josett
892 Bayern Munchen Tröja Josett
Group: Registered
Joined: 2021-11-07
New Member

About Me

772 dortmund tröja Sergio

 

 

Arteta tog över i december efter att Unai Emery avskedades i det som är hans första jobb som manager efter att ha tillbringat tre år som assisterande tränare i Manchester City under Pep Guardiola.

 

 

Baptista har dock uppmanat fansen att vara tålmodiga och stödja den tidigare Everton-stjärnan eftersom han har att göra med ett långsiktigt projekt som kommer att ta tid att genomföras.

 

 

 

 

Premier League har stängts av på obestämd tid sedan mars på grund av coronavirusutbrottet och tjänstemän har ännu inte meddelat ett potentiellt omstartdatum. belgien trikot Wenger ber att hans tidigare spelare ska få norra Londonborna att spela fritt flödande fotboll igen som de gjorde under den bättre delen av föregående årtionde.

 

 

 

 

38-åringen har dock uppmanats att ta en sida från Klopp, som till och med anlitade en inkastsspecialist och har gjort Liverpool till en av de mest dominerande trupperna i Europa.

 

 

NevaZars barcelona auswärtstrikot Demetrius Arsenal ligger för närvarande nionde i Premier League-tabellen med åtta poäng som skiljer dem från fjärdeplacerade Chelsea.

 

 

inter tröja

 

 

Tidigare Arsenal -esset Julio Baptista har stor tro på Artetas förmåga och tror att han har alla verktyg för att förvandla laget till titelkandidater igen.

 

 

Spanjoren tog över vid en brådskande tid när en topp-fyra i Premier League började se osannolik ut och hade därför inte mycket tid att bestämma sig för sitt tränarteam.

 

 

Gunners hoppades kunna säkra kval till Champions League via Europa League men eliminerades från åttondelsfinalen av Olympiakos.

 

 

 

 

Den legendariska Arsenal -chefen Arsene Wenger hoppas att Arteta kommer att vara mannen för att återställa klubbens traditionella kultur som ledde till enorma framgångar.

 

 

 

 

 

 

###

 

 

NevaZars barcelona auswärtstrikot Demetrius

Location

Occupation

inter tröja
Social Networks
Member Activity
0
Forum Posts
0
Topics
0
Questions
0
Answers
0
Question Comments
0
Liked
0
Received Likes
0/10
Rating
0
Blog Posts
0
Blog Comments
Share: